Сфера діяльності: проведення органолептичних, мікробіологічних, молекулярно-генетичних, імуноферментних, мікологічних, хіміко-токсикологічних, фізико-хімічних, біохімічних, радіологічних, паразитологічних, імунологічних, мікроскопічних, вірусологічних, біологічних, патологоанатомічних та гістологічних випробувань зразків харчової продукції, сировини тваринного, рослинного, біотехнологічного походження, кормів, води та біологічних матеріалів.

 

  • Патологічний та біологічний матеріал, залози, внутрішні органи тварин та птиці
  • Сироватка крові

  • Змиви

  • Шкірсировина

  • Повітряне середовище тваринницьких приміщень та приміщень по утриманню птиці

  • Культури однорічні та дворічні (Зерно продовольче, фуражне, та продукти їх переробки).
  • Культури багаторічні. Плоди й овочі, оброблені та законсервовані (в т.ч. горіхи, листя чаю, прянощі, кава в зернах).
  • Молоко сире; продукти молочні та молоковмісні (Молоко сире незбиране. Кисломолочні продукти (в т.ч. закваски). Продукти молочні сухі. Консерви молочні. Сири, сирні продукти. Масло тваринне, спред. Морозиво та інший харчовий лід. Продукти молоковмісні).
  • Яйця у шкаралупі, свіжі; яєчні продукти (в т.ч. яйця без шкаралупи, яєчні жовтки, свіжі чи законсервовані; яйця у шкаралупі, законсервовані чи кулінарно оброблені; альбумін яєчний).
  • Мед натуральний та продукти бджільництва.
  • М’ясо законсервоване та м’ясні продукти (Мясо свіже, охолоджене, заморожене всіх видів тварин та птиці в т.ч субпродукти та напівфабрикати з них продукти переробки). (М’ясо свіже, охолоджене, заморожене всіх видів тварин та птиці. Напівфабрикати м’ясні. Субпродукти забійних тварин та птиці (в т.ч пір'я, шкіра, вовна, кишки, кістки. Ковбасні вироби, продукти з м’ясазабійних тварин та птиці, кулінарні вироби з м’яса. Консерви з м’яса, м’ясорослинні. Жир-сирець усіх видів забійних тварин, шпик свинячий та продукти з нього).
  • Риба та інші продукти рибальства; продукти аквакультур; Продукція рибна, ракоподібні та молюски, оброблені та законсервовані. (Риба жива, охолоджена, морожена, риба-сирець. Фарш, філе, м'ясо морських ссавців, ікра, молоки, риб'ячий жир тощо. Консерви, пресерви рибні. Риба сушена, в'ялена, копчена,солена, пряна, маринована, рибна кулінарія та інша рибна продукція, придатна до вживання. Нерибні об'єкти (ракоподібні та молюски, інші безхребетні, водорості, трави морські, земноводні, плазуни тощо) і продукти їх переробки).
  • Олії та жири, продукти їх переробки ( в т.ч. маргарин, спред, майонез, соуси на основі рослинних жирів, макуха та інші тверді відходи й залишки олій і рослинних жирів).
  • Продукція борошномельно- круп’яної промисловості, крохмалі та крохмалепродукти (борошно зернових і овочевих культур; крупи; висівки; крохмалі).
  • Продукція хлібопекарська, макаронна, кондитерська та кулінарна, борошняна.
  • Продукти харчові, інші (Цукор та цукрові кондитерські вироби. Какао-боби, какао- продукти, шоколад. Кондитерські вироби. Чай і кава оброблені. Спеції і прянощі, сіль, перець. Оцет, соуси, приправи.Супи та бульйони, суміші для їх приготування. Дріжджі (активні чи неактивні); мікроорганізми одноклітинні, інші, мертві; порошки пекарські готові. Набори продуктові, напівфабрикати та готові страви (в т.ч. продукти загального харчування)).
  • Корми готові для тварин (Концентровані корми. Корми для непродуктивних тварин. Премікси. Мінеральні добавки, вітамінні препарати. Макуха, шрот, дріжджі кормові. Грубі, соковиті корми, корнеплоди).
  • Вода природна; напої (Вода питна та вода непитна. Напої безалкогольні, соки, концентрати. Пиво, вино, горілка слабоалкогольні напої та інші спиртні напої).
  • Тютюн та вироби тютюнові.
  • Желатин і його похідні, зокрема молочні альбуміни.
  • Продукти дитячого та дієтичного харчування.
  • Ізоляти, концентрати, гідролізати тощо.
  • Біологічно - активні добавки (БАД).
  • Дезінфікуючі розчини.