Спектр робіт, що виконує лабораторія
Види зразків, що випробовує (досліджує) лабораторія
- Молоко і молочні вироби
- М’ясо та вироби з м’яса (в тому числі напівфабрикати, субпродукти, жири тваринні, консерви, ковбаси)
- Риба, рибопродукти, морепродукти, нерибні об’єкти промислу та продукти їх переробки
- Яйця та яйцепродукти (в т. ч. меланж)
- Мед та продукти бджільництва (в т.ч пилок квітковий, обніжжя, прополіс, отрута-сирець бджолиний)
- Овочі і фрукти та продукти їх переробки
- Олії та жири, продукти їх переробки (в т.ч. маргарин, серед, майонез, соуси на основі рослинних жирів, макухи та інші тверді відходи й залишки олії і рослинних жирів)
- Продукція борошномельно – круп’яної промисловості, крохмалі та крохмалепродукти (борошно зернових і овочевих культур; крупи; висівки; крохмалі)
- Цукор та цукрові кондитерські вироби. Какао-боби, какао- продукти, шоколад. Кондитерські вироби. Хлібобулочні вироби. Чай і кава оброблені. Спеції і прянощі, сіль, перець. Оцет, соуси, приправи. Супи та бульйони, суміші для їх приготування. Дріжджі (активні чи неактивні); мікроорганізми одноклітинні, інші, мертві; порошки пекарські готові. Набори продуктові, напівфабрикати та готові страви (в т.ч. продукти загального харчування)
- Культури зернові, кормові, технічні та продукти їх переробки (Корми готові для тварин. Концентровані корми. Корми для непродуктивних тварин. Макуха, шрот, дріжджі кормові. Грубі, соковиті корми, корнеплоди)
- Премікси, мінеральні добавки, вітамінні препарати
- Культури лікарські
- Вовна, пір’я, шкіра та ін.
- Желатин і його похідні, зокрема молочні альбуміни
- Біологічно-активні добавки (БАД)
- Дезінфікуючі розчини
- Тютюн та вироби тютюнові
- Вода питна та непитна (поверхнева)
- Напої безалкогольнв, соки, концентрати
- Патологічний та біологічний матеріал, залози, внутрішні органи тварин та птиці
- Змиви
- Повітря робочої зони виробничих приміщень та атмосферне повітря
- Грунти
- Поживні середовища
- Культури мікоорганізмів
Інформацію про те, на які саме показники проводяться випробування матеріалу, можна знайти у Сфері акредитації лабораторії на сторінці Компетентність


